Kantoor, gevel HypotheekHart Zeeland in Hulst

Hypothecaire lening tot welke leeftijd?

Een standaard leeftijd beperking is onzin! Er is vaak nog zoveel meer mogelijk dan je denkt. Het is een misvatting dat het niet mogelijk is iets aan je hypotheek te veranderen als je op leeftijd bent.

Als je je gegevens in een rekenmodule intikt lijkt het alsof er niets mogelijk is en daarmee is voor jou de kous af. Je legt je erbij neer. Maar dat is jammer. Plan een gratis en vrijblijvend gesprek met mij in en je weet meteen wat er voor jou mogelijk is.

Vraag jij jezelf af

  • Kan ik nog wel een (ander) huis betalen?
  • Kan ik mijn hypotheek nog betalen na mijn pensioen?
  • Nu ik minder werk kan ik dan nog wel blijven wonen waar ik nu woon?
  • Kunnen mijn maandlasten omlaag
  • Mag ik nog een nieuwe hypotheek voor 30 jaar afsluiten?
  • Mijn hypotheek is bijna volledig afgelost, is dat verstandig?
  • Tot welke leeftijd kan ik een hypothecaire lening aanvragen?
  • Wat is het gevolg van een nieuwe lening op mijn belastingaftrek/ belastingaangifte?

Durf je vragen te stellen in een vrijblijvend gesprek. Je zult verrast zijn.

Ingewikkeld, echt niet!

Hypotheek en geldzaken zijn vaak ingewikkelde zaken. Waarschijnlijk weet je wel iets van een hypothecaire lening en kom je tot de conclusie dat het op jouw leeftijd niet meer mogelijk is. Misschien heb je dat zelfs van een hypotheekadviseur gehoord. Maar ik durf te zeggen dat dat vaak niet waar is. Er is zoveel meer mogelijk dan je denkt, maar daarvoor moet ik net iets verder in de materie duiken. Een inspanning die veel hypotheekadviseurs niet willen of kunnen doen.

Contactblok3-700px

Lasten verlagen

Leeftijd is geen beperking als je je hypotheek wilt aanpassen of oversluiten om lasten te verlagen of om een andere woning te kopen. Zelfs niet als je geen doorstromer bent. Banken houden rekening met het afgeloste bedrag of zelf gespaarde gelden uit lijfrentepolis, spaargeld of beleggingsfondsen.

Maar ook zonder deze inkomstenbronnen is het mogelijk je maandlasten te verlagen door het aanpassen of oversluiten van je hypotheek of als je een kleinere woning wilt kopen.

Gratis oriënterend gesprek

Dit eerste gratis oriëntatiegesprek is een helder gesprek waarin ik je vertel wat ik voor jou in jouw situatie kan doen. Je krijgt ook een helder beeld van de kosten. Het gesprek is altijd vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Oplossingen komen in beeld als de juiste vragen zijn gesteld.  Zorg voor financiële rust en een goede nachtrust door vandaag nog een gratis oriënterend gesprek aan te vragen.