kopen zonder contract

Hypotheek zzp en flex!

Hypotheek zzp en flex!

  • Heb je geen vast contract?
  • Ben je een zzp’er?
  • Ben je een mkb’er en net gestart met je onderneming?
  • Ben je een flexwerker via een detachering of uitzendbureau?

In deze gevallen lijkt het moeilijker om een hypotheek te krijgen. Lijkt! Want ook als je geen vast contract hebt of nog niet langer dan 3 jaar onderneemt zijn er voor jou mogelijkheden.

Hypotheek zzp en flex! Omdat tijden veranderen

Tijden veranderen. Een vast contract is een schijnveiligheid. Geldverstrekkers beginnen zich te realiseren dat anders denken noodzakelijk is.

Wanneer de perspectieven goed zijn is er veel mogelijk. Een goed onderbouwd advies naar de geldverstrekker zorgt ervoor dat een ‘nee’ een ‘ja’ wordt.

DSC_3726 kopie 2

Meer info?

Bel 06 - 29 25 10 91 of mail naar contact@hypotheekhartzeeland.nl.

hypotheek voor zzp en flex
hypotheek voor zzp en flex

Standaard hypotheekoplossingen bestaan niet

Natuurlijk zijn er standaardproducten met standaard criteria. Maar wat is er standaard? Zeker als flexwerker of zzp’er val je vaak buiten de standaardregels. Veel hypotheekadviseurs en hypotheekverstrekkers geven je ‘nee’ als antwoord als je geen cijfers kunt overleggen van de afgelopen 3 jaar of als je geen vast contract hebt.

Ik loop wél een stukje harder en heb oplossingen voor ondernemers die vanaf 1 jaar zelfstandig zijn, ook met NHG! Hypotheek zzp en flex! We zetten een perspectiefverklaring of arbeidsmarktscan in:

  • als je flexwerker bent
  • gedetacheerd bent
  • via een uitzendbureau werkt of
  • een tijdelijk contract hebt.

 

Reni3-700px

Arbeidsmarktscan

De arbeidsmarktscan is een unieke tool waar maar enkele hypotheekadviseurs over beschikken! Deze scan is gericht op jouw toekomstige mogelijkheden op de arbeidsmarkt in plaats van op je arbeidsverleden. De scores van deze scan samen met een goed uitgewerkt verhaal geven je meer mogelijkheden.

Een goed onderbouwd advies naar de geldverstrekker maakt het verschil.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over hypotheek zzp en flex?

Wil jij gebruik maken van een Hypotheek zzp en flex!? Wil je weten of er voor jou mogelijkheden zijn om je eigen huis te kopen? Plan dan direct een GRATIS oriënterend gesprek. In dit vrijblijvende gesprek vertel ik wat ik voor jou in jouw situatie kan doen. En je krijgt ook een helder beeld van de kosten. Grote kans dat ik je kan helpen!