DSC_3919 kopie 3

Stap voor stap met HypotheekHart Zeeland

HypotheekHart Zeeland is gespecialiseerd in de niet standaard hypotheekaanvragen. Ik wil je financiële (nacht)rust en woongeluk geven door je te helpen in het oerwoud van regels rondom financieringen. Ik weet mijn weg tussen de geldverstrekkers. Er is vaak zoveel meer mogelijk dan je denkt.
Stop alsjeblieft niet als je een negatief advies gekregen hebt gekregen waardoor je denkt dat je niet vooruit kunt. Vergeet de teleurstelling en laat mij je helpen! Ik neem je stap voor stap mee in het doolhof zodat jij niet verdwaalt. Ik werk met hart voor jouw zaak.

Wie ben ik?

Ik ben Reni, getrouwd en moeder van een leuke knul. Samen met mijn gezin en hond trek ik er graag op uit om lekker te genieten van strand, bos of de Zeeuwse polders. Ik zet me met liefde en plezier in als coach voor een jeugdhockeyteam en ik ben lid van de oudervereniging op school. Ik vind het heerlijk om lekker te koken en te eten met mijn vrienden. Mijn nieuwste passie is zingen, dat geeft me veel positieve energie. Deze activiteiten en de liefde voor mijn werk zorgen ervoor dat ik mij nooit verveel!

Liefde voor het vak

Ik werk met mijn hart aan hypotheekaanvragen. Inmiddels kan ik putten uit ruim 17 jaar ervaring in ‘hypotheekland’. Ik geef een advies dat klopt!
Als kind wilde ik juf worden maar ik ben beland op de opleiding Commerciële Economie aan de HEAO. Ik ben na mijn opleiding bij een bank gaan werken. Daar heb ik ontdekt dat ik het heerlijk vind als mensen hun woongeluk vinden omdat ik een hypotheek goedgekeurd heb gekregen. Dat betekende veel leren, opleidingen en trainingen volgen, diploma’s halen en mezelf ontwikkelen als adviseur. Al sinds 2001 ben ik Erkend Hypotheek Adviseur, en Persoonlijk Financieel Adviseur. Bijblijven in mijn vak is een must. Leren doe ik nog steeds met plezier.
Als vertegenwoordiger van de bank moest ik me houden aan standaardproducten. Maar wat is er nu nog standaard? Ik ben mij gaan specialiseren in niet standaard hypotheekaanvragen. Dit maakt mijn werk enorm boeiend!

Het best mogelijke resultaat

Waarom zou je genoegen nemen met het eerste antwoord dat je krijgt? Er leiden meerdere wegen naar Rome. Hypotheekhart Zeeland werkt met hart en ziel aan jouw hypotheekaanvraag. Ik ga net zo lang door met mijn onderzoek totdat ik zeker weet dat ik het best mogelijke resultaat voor je heb gehaald. Ik werk aan jouw hypotheekverzoek alsof het mijn eigen toekomst betreft. Prettig wonen en financiële rust dragen bij aan woongeluk. Gelukkig zijn is van ongekende waarde. Daar doe ik het voor!

Specialisatie

HypotheekHart Zeeland is gespecialiseerd in niet standaard hypotheekaanvragen. De aanvragen waar onderzoek voor nodig is en waarbij het belangrijk is om de juiste vragen te stellen. Denk dan aan:

  • Zzp’er
  • (Startende) mkb-ondernemer
  • Flexwerker
  • 50+
  • Gepensioneerd
  • Grensarbeider België - Nederland

Ik vind het juist leuk om van een ‘nee’ een ‘ja’ te maken. Daag me uit!

VragenStellen
DSC_3876 kopie 3

Uniek voor Belgische ondernemers

Hypotheek/hart Zeeland is zover ik weet de enige hypotheekadviseur die het voor elkaar krijgt om voor ondernemers uit België een goedgekeurde hypotheekaanvraag in Zeeuws-Vlaanderen te krijgen. Veel adviseurs branden zich niet aan deze materie. Ik heb een weg gevonden om hen te helpen bij hun wens om in Zeeuws-Vlaanderen te wonen. Neem contact met mij op als je daar meer over wilt weten.

 

Net even anders

Heb jij een standaard aanvraag? Dan kun je bij veel hypotheekverstrekkers terecht. Maar is jouw aanvraag net iets ingewikkelder dan standaard? Neem dan direct contact met mij op en blijf niet langer in onzekerheid zitten. Een eerste gesprek is altijd gratis en zonder verplichtingen. Daarin geef ik je helderheid over de mogelijkheden die er ook voor jou zijn!