header grensarbeider

Werken in België, wonen in Zeeuws-Vlaanderen (NL)

Wat zijn jouw mogelijkheid om te werken in België en wonen in Nederland? Werk je in België maar lijkt het je fijn om in Nederland in te wonen? Wil je genieten van de voordelen van wonen in Zeeuws-Vlaanderen en werken in België? Dat kan zeker!  De complexiteit van jouw arbeidssituatie is voor de Nederlandse hypotheekverstrekkers vaak lastig te interpreteren. Laat je daar niet door weerhouden, ik weet precies hoe ik dat moet vertalen in mijn advies naar de geldverstrekker. Ik vind zeker een passende oplossing voor arbeiders, bedienden en zelfs voor ondernemers.

Waarom is wonen in Zeeuws-Vlaanderen aantrekkelijk?

Werken in België en wonen in Nederland heeft zeker voordelen:

1. Je kunt goedkoper wonen in Zeeuws-Vlaanderen

 • De woningen in Zeeuws-Vlaanderen zijn gemiddeld 50.000 goedkoper dan in België
 • Nettoloon blijft gelijk
 • De sociale verzekeringen blijven lopen via België
 • De hypotheekrente is in Nederland 30 jaar fiscaal aftrekbaar
 • Compensatie van de Nederlandse belastingdienst
 • Minder eigen geld nodig bij aankoop van een huis

2. Je geniet van rustig wonen in Zeeuws-Vlaanderen

 • Wonen bij uitgestrekt natuurgebied
 • Stil en ruim wonen
 • Heerlijk om te fietsen of wandelen
 • Veel privacy
 • Vriendelijke bevolking
 • Volop vergezichten
 • Kinderen kunnen veilig buiten spelen
Grenspaal-700px

Meer info?

Bel 06 - 29 25 10 91 of mail naar contact@hypotheekhartzeeland.nl.

sleutel met hand

Ook voor Belgische arbeiders met een flexibel inkomen

Werken in België en wonen in Nederland is ook voor arbeiders met een flexibel inkomen weggelegd. Veel hypotheekverstrekkers hebben moeite met de variërende verloning van Belgische arbeiders. Daarom krijg je sneller een ‘nee’ te horen.

Ik wil als jouw hypotheekadviseur een stapje verder gaan. Ik zorg ervoor dat de geldverstrekker wordt gemotiveerd door een goede toelichting bij mijn advies te schrijven. Zo maak ik regelmatig van een ‘nee’ een ‘ja’.  Wil je weten of er ook mogelijkheden zijn voor jou? Maak dan een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Ook mogelijkheden voor ondernemers

Niet veel Hypotheekadviseurs in Zeeuws-Vlaanderen hebben een hypotheekoplossing voor de complexe situaties van ondernemers in België. Veel ondernemers in België proberen het daarom niet eens meer. En dat is jammer want ik heb de oplossing! Ben je ondernemer in België en wil je wonen in Nederland. Dan kan ik je helpen.

Dit is absoluut een uniek aanbod!

Ik kan namelijk de jaarcijfers van een Belgische bedrijf lezen en interpreteren. Deze jaarcijfers zien er vaak anders uit dan in Nederland. Ik vertaal de cijfers naar Nederlandse normen. In combinatie met een goed onderbouwde toelichting en motiverend advies overtuig ik de geldverstrekker om jou een passend hypotheekaanbod te doen.

_DSC7248b kopie 2

Een betrokken hypotheekadviseur

Ik ben betrokken bij elk dossier dat ik aanneem alsof het mijn eigen toekomst betreft. Neem contact met mij op om vrijblijvend met elkaar in gesprek te gaan. In dit gesprek geef ik duidelijk aan of er mogelijkheden zijn voor jou om te werken in België en te wonen in Nederland. Je krijgt van mij ook een helder beeld van de kosten. Een goed hypotheekadvies betaalt zichzelf terug. Mis de kans om in Zeeuws-Vlaanderen te wonen niet!

 

Nieuwsgierig?

Totaaloplossing

Wil je werken en België en wonen in Nederland? Zoek je een partner die jou kan begeleiden in dit proces? Ik begeleid je ook met de aanschaf van de benodigde verzekeringen en andere verhuisinformatie die jij nodig hebt. Ik ben je gids met de expertise die jij nodig hebt. Ik werk samen met een team van specialisten die je helpen met de aanschaf van je huis tot en met de belastingaangifte.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact met mij op. Na een gratis consult weet je meer over jouw mogelijkheden. Uiteraard zit je nergens aan vast.